Çorum'da trafik kazası! 3 kişi yaralandı!

Çorum’da bir motosiklet ile bir otomobilin çarpışması şeklinde gerçekleşen trafik kazasında 3 kişi yaralanarak tedavi altına alındılar.

Çorum'da trafik kazası! 3 kişi yaralandı!

Çorum’da bir motosiklet ile bir otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çarpıştılar. Gerçekleşen bu trafik kazasında otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu konumunda bulunan bir kişi olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Kazanın olması ile beraber çevredekiler yaralıların yardımına koştular. Bu sırada kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Olay yerine gelen ekipler kazaya müdahale ederken yaralılar ilk müdahalenin ardından tedavilerinin yapılması için hastaneye sevk edildiler.

Çorum'da trafik kazası! 3 kişi yaralandı!

3 kişi yaralandı

Kaza, Üçdutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nihat S. idaresindeki otomobil ile Emir Kaan Y. idaresindeki motosiklet Ahçılar 16. Sokak üzerinde çarpıştı. Kazada sürücüler ve motosiklette yolcu olarak bulunan Gökhan B. yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum'da trafik kazası! 3 kişi yaralandı! - Resim : 2

Meydana gelen kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Kazada hangi tarafın kusurlu olduğuna dair trafik ekipleri tarafından inceleme yapılıyor. Hazırlanacak olan kaza raporu ile soruşturma dosyasına yön verilecek. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken sürücülerin ifadelerinin alındığı belirtildi. Soruşturma ile ilgili olarak ilgili savcılığın kısa sürede karar vermesi bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER