Çorum'da tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Çorum’un Alaca ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayan tırı fark etmeyen bir otomobil tıra çarptı. Kaza neticesinde 5 kişi yaralandı.

Çorum'da tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Çorum’un Alaca ilçesinde yağış beraberinde bir de trafik kazası meydana getirdi. Edinilen bilgilere göre yağış ile kayganlaşan yolda bir tır, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole kayıp yolu kesti. Bunu görmeyen bir otomobil ise tıra gelip çarpınca olanlar oldu.

Gerçekleşen trafik kazasının ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Olay yerine ekipler gelerek kazaya müdahale ettiler. Kazada yaralanan 5 kişi ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldılar.

Çorum'da tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza, Alaca-Sungurlu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaca istikametinden Sungurlu istikametine seyir halinde olan Halil İbrahim B. yönetimindeki tır. sürücüsünün direksiyon hakimiyetini araç hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole kaydı. Kazayı fark edemeyen Yiğit B. yönetimindeki otomobil yol kenarında makas atmış halde bekleyen tırın altına girdi. Kazada sürücüler ve otomobilde bulunan yolcular Sümeyye B, Temam Ö, Salih U. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerini olay yerinde yaptığı İlk müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan tır sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulanan Salih U. buradaki müdahalenin ardından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Çorum'da tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı - Resim : 2

Gerçekleşen kazada can kaybı olmaması teselli kaynağı oldu. Kazaya dair bir soruşturma başlatıldığı belirtildi. Bu soruşturmanın devam ettiği kaydedilirken kaza raporu ile soruşturmanın ilerleyeceği ve nihai kararın ilgili savcılıkça verileceği kaydedildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER