Çorum’da sürücü 85 metre sürüklenip devrilen otomobilden sağ çıktı!

Çorum’da akıllara durgunluk veren bir trafik kazası meydana geldi. Alaca ilçesinde gerçekleşen kazada 85 sürüklenen araç tarlaya devrildi.

Çorum’da sürücü 85 metre sürüklenip devrilen otomobilden sağ çıktı!

Çorum’un Alaca ilçesinde benzerine pek rastlanılamayacak bir trafik kazası gerçekleşti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil sürüklenmeye başladı. Bu sürüklenme 85 metre devam etti. Sonrasında bir ağaca çarpan araç takla atarak tarlaya devrildi.

Meydana gelen trafik kazasında kimse sürücünün araçtan sağ çıkabileceğine ihtimal vermiyordu. Ancak sürücü bu azadan sadece hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kaza sonrasında araçtan çıkarılan sürücü hafif yaralanırken tedavisi kaza yerine gelen sağlık ekibi tarafından ayakta yapıldı.

Çorum’da sürücü 85 metre sürüklenip devrilen otomobilden sağ çıktı!

85 METRELİK SÜRÜKLENME

Kaza, Alaca-Yozgat karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa O. yönetimindeki otomobil Koçhisar köyü yakınlarında kontrolden çıktı. Savrulmaya başlayan otomobil tarla içindeki ağaca çarptıktan sonra takla attı.

Yaklaşık 85 metre sürüklenen otomobil daha sonra tarlaya devrildi. Ölümden dönen sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Çorum’da sürücü 85 metre sürüklenip devrilen otomobilden sağ çıktı! - Resim : 2

Kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Sürücünün kazadaki kusuru araştırılıyor. Trafik ekibi kaza raporunu hazırlarken ilgili savcılık bu rapora göre karar verecek. Kazaya ilişkin adli sürecin başlaması beklenmiyor. İkinci bir aracın olmaması ve kazayı yapan sürücüden başka kimsenin zarar görmemesi gerekçeleri ile soruşturmanın kapatılması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER