Çorum'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Çorum’da aralarında daha önce husumet olduğu belirlenen iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Bu kavga neticesinde bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Çorum’da aralarında husumet bulunan iki grubun tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Gecenin geç saatlerinde iki grup Kerabigazi 1. Sokak’ta karşılaştılar. Önce tartışan grup tartışmanın alevlenmesi ile kavgaya tutuştular. Bu kavgada kuru sıkı bir silahın kullanıldığı öğrenildi.

18 yaşındaki genç önce darp edildi ve sonrasında ise yakın mesafeden kuru sıkı tabancadan çıkan kurşunların hedefi oldu. Gencin yere yığılması üzerine saldırganlar hemen olay yerinden kaçtılar. Çevredekiler ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Olay yerine bu ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY NASIL OLDU?

Olay, gece geç saatlerde Kerabigazi 1. Sokak üzerinde bulunan meydanda yaşandı. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Y.,(18) darp edildikten sonra kuru sıkı tabancayla ateş açılması sonucu koltuk altından yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞÜPHELİLER KAÇTI

Yaşanan olaydan sonra tabanca ve bıçağı olay yerinde bırakarak kaçan ancak kimlikleri polis ekipleri tarafından tespit edilen şüphelilerin yakalanması için başlatılan arama çalışması sürüyor.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma çerçevesinde kaçan şüphelilerin yakalanması bekleniyor. Sonrasında kavga ile ilgili soruşturma dosyasının emniyet aşaması tamamlanarak ilgili savcılığa sevkler yapılacak. Bu sevklerin ardından adliyede şahıslar hakkında ilk karar verilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER