Çorum'da sağanak yağış etkili oldu! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Çorum merkez ve ilçelerde sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yağışın yanı sıra dolu da yağdı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Çorum'da sağanak yağış etkili oldu! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Çorum'da sağanak ve dolu yağış etkisini gösterdi. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Çorum'da etkili olan sağanak yağış ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Çorum'da ikindi saatlerinde başlayan sağanak, daha sonra şiddetini artırdı. Çorum merkez ve ilçelerde sağanağın yanı sıra bazı bölgelerde dolu yağışı etkili oldu.

Çorum'da sağanak yağış etkili oldu! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

VATANDAŞLAR AĞAÇ VE SAÇAK ALTLARINA SIĞINDI

Dolu yağışını gören vatandaşlar ise şaşkınlık yaşadı. Gök gürültülü sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, yağmurdan kaçmak için sığınacak alanlar aradı, ağaç ve saçak altlarına sığındı. Yağışın dinmesini bekleyen vatandaşlar, yağış bitiminde normal hayata geri döndü. Şiddetli yağış nedeniyle caddelerde su birikintileri meydana geldi. Oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler de trafikte zor anlar yaşadı.

Şiddetli yağış nedeniyle maddi kayıplar yaşandı. Yağış sonrası kentteki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Ev ve iş yerlerinin sular içinde kaldığını gören vatandaşlar ise büyük üzüntü yaşadı. Çorum'un Kargı ilçesinde de dolu yağışı etkili olduğu için vatandaşlar zor durumda kaldı.

Çorum ve çevresindeki illerde gün içinde yağış gerçekleşti. Çorum'da yarın da yağış bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER