Çorum'da otel restoranında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Çorum’da bir otelin restoran kısmında iki grup arasında çıkan silahlı kavga neticesinde 2 kişi yaralandı.

Çorum'da otel restoranında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Çorum’da bir otelin restoran bölümünde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında önce tartışma başladı. Bu tartışma kısa süre içerisinde alevlenmesi üzerine kavga edenlerden birisi yanındaki silahı çıkardı.

Silahı ateşleyen şahıs karşı grupta bulunan bir kişiyi yaraladı. Kavga sırasında da darp edildiği için ayrıca bir kişi yaralandı. Bu sırada restoranda bulunanlar kavgayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Bu ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 kişi yaralandı!

Olay, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otelde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Mehmet Ç. silahla vurulurken, Ümit K. ise darp edilmesi sonucu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Kavgaya karışanların olay yerinden kaçmalarından dolayı bu şahısların kimlikleri belirlendi ve yakalanmaları için çalışma başlatıldı. Kısa bir süre içerisinde sonuç alınması beklenirken şahıslar emniyette yapılacak sorgulamalarının ardından adliyeye sevkleri gerçekleşecek ve haklarında burada karar verilecek.

Öte yandan yaralanan iki kişinin de hayati tehlikelerinin olmadığı ve hastanede tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER