Çorum'da motosiklet ile dereye yuvarlanan baba ile oğlunu AFAD kurtardı

Çorum’un Kargı ilçesinde dere yatağına yuvarlanan baba ile oğlunu AFAD ekipleri kurtararak sağlık ekinine teslim ettiler.

Çorum'da motosiklet ile dereye yuvarlanan baba ile oğlunu AFAD kurtardı

Çorum’un Kargı ilçesinde akşam saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Kavakçay Deresi kenarında seyir halinde olan bir motosiklet dere yatağına yuvarlandı. Motosiklette bir baba ile oğlu bulunuyordu. Kazayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler.

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ancak baba ile oğlunun tuvarlandığı dere yatağı engebeli bir arazi olduğu için oradan çıkarılmaları kolay olmadı. AFAD ekibi olay yerine gelerek baba ile oğlunu oradan kurtardı.

YARALI KURTARILDILAR

Edinilen bilgilere göre, Şaban U. yönetimindeki motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kavakçay Deresi mevkiisinde dere yatağına devrildi. Kazada sürücü ve babası Aydın U. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Arazinin engebeli olması nedeniyle sağlık ekiplerinin yaralılara ulaşamaması üzerine bölgeye İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Jandarma ve köylülerinde desteğiyle yaralı-baba oğul AFAD ekipleri tarafından dere yatağından alınarak ambulansa taşındı.

Çorum'da motosiklet ile dereye yuvarlanan baba ile oğlunu AFAD kurtardı

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili olarak hemen soruşturma başlatıldı. Kazanın neden olduğuna dair jandarma trafik ekibi rapor hazırlarken herhangi bir şüpheli durumun tespit edilememesi durumunda soruşturmanın kapatılacağı tahmin ediliyor. Yaralı baba ile oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER