Çorum'da motosiklet ile bisiklet çarpıştı! 2 yaralı var

Çorum'da Kunduzhan Mahallesinde trafik kazası meydana geldi. Motosiklet ile bisikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Çorum'da motosiklet ile bisiklet çarpıştı! 2 yaralı var

Çorum'da motosiklet ile bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bisiklet ve motosikletin sürücüleri yaralandı. Sürücüler, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum'da meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Çorum'da motosiklet ile bisikletin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı. Çorum'da Kuduzhan Mahallesi'nde trafik kazası oldu. Akşemseddin Caddesi'nde motosiklet ile bisikletin çarpıştığı kazada bisiklet ve motosikletin sürücüleri yaralandı. 22 yaşındaki Y.Y. idaresindeki motosiklet ile 17 yaşındaki O.E.'nin kullandığı bisiklet, Kunduzhan Mahallesi Akşemseddin Caddesi'nde çarpıştı.

YARALANAN SÜRÜCÜLER HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar ise motosiklet ve bisikletin çarpışma sesi ile olay yerine yardım etmek için koştu. Meydana gelen trafik kazasında bisiklet ve motosikletin sürücüleri yola savrularak yaralandı. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak durumu bildirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücüler, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle hastaneye kaldırılan gençlerin ailelerine kaza haberi verildi. Gençlerin sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Bisiklet ve motosikletin sürücülerinin sağlık durumlarının nasıl olduğu ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER