Çorum'da minibüs ile motosiklet çarpıştı! 3 yaralı var

Çorum Dodurga'da minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum'da minibüs ile motosiklet çarpıştı! 3 yaralı var

Çorum Dodurga'da trafik kazası meydana geldi. Minibüsle motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Dodurga-İskilip kara yolu üzerinde trafik kazası meydana geldiği öğrenildi. 50 yaşındaki B.G. idaresindeki minibüs, Dodurga-İskilip kara yolu Çiftlik köyü kavşağında 18 yaşındaki E.M.B.'nin kullandığı motosikletle çarpıştı. Kaza nedeniyle korku dolu anlar yaşandı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar, Dodurga-İskilip kara yolu Çiftlik köyü kavşağında kaza olduğunu fark edince olay yerine yardıma koştu. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğu bilgisini verdi. Bilgi verilmesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza olduğunu gören vatandaşlar ise büyük korku ve panik yaşadı. Kazada sürücüler ve motosiklette bulunan 17 yaşındaki A.S. yaralandı.

Olay yerine gelen ekipler, motosiklette bulunan yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Genç yaralılar, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 50 yaşındaki B.G. ise Dodurga Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER