Çorum'da kavga! Tartıştığı kişiyi darp edip bıçakladı

Çorum'da henüz bilinmeyen nedenle iki kişi arasında tartışma çıktı. Bir kişi tartışma sırasında tartıştığı kişiyi darp edip bıçakladı.

Çorum'da kavga! Tartıştığı kişiyi darp edip bıçakladı

Çorum'da iki kişinin tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi tartıştığı kişiyi darp edip bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralının tedavisi sürüyor.

Çorum'da yaşanan kavga olayı nedeniyle bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Çorum'da bir kişi tartıştığı kişi tarafından darp edildikten sonra bıçaklandı. Gülabibey Mahallesi Nurettinbey Caddesi'nde H.T. ile H.Y. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında taraflar sakinleşmek yerine daha da öfkeli bir halde kavga etmeye başlayınca kaçınılmaz son oldu. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine H.Y., H.T.’yi darp ettikten sonra bıçakla yaraladı.

YARALI, HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar ise tartışma sesi üzerine Gülabibey Mahallesi Nurettinbey Caddesi'nde kavga olduğunu yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaşınca hızlı bir şekilde yaralıya ilk müdahalede bulundu. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mahalleli ise yaşanan olay karşısında korku dolu anlar yaşadı. Ekipler ise şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER