Çorum'da kamyoncu bulduğu altın ve döviz dolu çantayı sahibine teslim etti

Çorum Sungurlu'da kamyoncu yolda bulduğu içi altın, döviz ve ziynet eşyası dolu olan çantayı sahibine ulaştırdı. Çantayı geri alan sahibi büyük sevinç yaşadı.

Çorum'da kamyoncu bulduğu altın ve döviz dolu çantayı sahibine teslim etti

İnsanlık ölmemiş dedirten olay Çorum Sungurlu'da yaşandı. Çorum'da yol kenarında sırt çantası fark eden bir kamyoncu çantayı aldı. Sungurlu'ya geldiğinde çantayı açan sürücü içerisinde yüklü miktarda altın, döviz ve ziynet takı olduğunu fark etti. İçerisinde numarada bulan sürücü bu numarayı arayarak çantayı sahibine ulaştırdı.

İÇİ ALTIN DOLU ÇANTAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir kamyoncu, yolda bulduğu içerisinde altın, döviz, para ve ziynet eşyası olan çantayı sahibine teslim etti. Çorum'a yük bıraktıktan sonra gece saatlerinde Sungurlu'ya dönen kamyon şoförü Hüsamettin Karatekin, yol kenarında bir sırt çantası fark etti. Durup çantayı alan Karatekin, Sungurlu'ya geldiğinde çantayı açtı.

Karatekin, çantanın içerisinde yüklü miktarda döviz, Türk parası, çok sayıda çeyrek, bilezik, yüzük, küpe, kolye olduğunu gördü. Çantanın içerisinde telefon hattı fark eden Karatekin, numarayı aradığında çantanın gurbetçi Serkan Karademir'e ait olduğu belirlendi.

Bulmuş olduğu çantanın sahibini ertesi gün evinde kahvaltı yapmaya davet eden Karatekin, sonrasında çantayı sahibine teslim ederek insanlık ölmemiş dedirtti. Çantanın sahibi Karademir ise çantayı kendisine teslim ederek örnek davranışa imza atan Karatekin'e teşekkür ederek kendisini Almanya'da ağırlamak üzere davet göndereceğini ifade etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER