Çorum'da iş yerine silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı!

Çorum’da bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucunda 1 kişi kurşunlara hedef olup yaralandı.

Çorum'da iş yerine silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı!

Çorum’da bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendiği açıklandı. Bir tekel bayiine yapılan silahlı saldırıda işletmenin sahibi yaralandı. Saldırıyı düzenleyen kişi ise hemen olay yerinden uzaklaşarak kaçtı.

Silah seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri iş yerinde yaralı olan şahsı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırdılar. Polis ekipleri ise saldırıyı gerçekleştiren şahsın kimliğini tespit edip peşine düştüler.

ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay, Mimar Sinan Mahallesi Cemilbey Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tekel bayiine gelen O.K., iş yerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu R.A. yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan zanlı ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Silahlı saldırı ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma çerçevesinde yakalanan zanlının ifadesi alınıyor. Saldırıyı neden gerçekleştirdiği henüz açıklanmayan şahsın iş yeri sahibi ile arasında bir husumet olduğu düşünülüyor. Bu saldırının detayları soruşturma neticesinde belli olacak. Yakalanan saldırganın ise adalete teslim edilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER