Çorum'da hafif ticari araç devrildi! 2'si çocuk 3 kişi yaralandı!

Çorum’da meydana gelen trafik kazasında takla atan hafif ticari araç içerisinde bulunan 2si çocuk olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Çorum'da hafif ticari araç devrildi! 2'si çocuk 3 kişi yaralandı!

Çorum’da Osmancık Caddesi üzerinde bir trafik kazası meydana geldi. Aynı zamanda Çorum – Osmancık Karayolu’nda gerçekleşen kazada hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Araç orta refüje devrilirken çevredekiler kazadan dolayı büyük bir korku yaşadılar.

Gerçekleşen trafik kazasını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ederek ekiplerin kaza yerine gelmelerini sağladılar. Sağlık ekibi hafif ticari araç içerisinde bulunan ve yaralanan 3 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevklerini gerçekleştirdi.

Çorum'da hafif ticari araç devrildi! 2'si çocuk 3 kişi yaralandı!

HAFİF TİCARİ ARAÇ DEVRİLDİ

Kaza, akşam saatlerinde Osmancık Caddesi Bayat Gediği'nde meydana geldi. Osmancık istikametinden Çorum'a gitmekte olan Naki K. yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla atarak orta refüje devrildi.

YARALI 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü kazayı hafif sıyrıklar ile atlatırken araçta bulunan Karanfil K. ile çocukları Gamze K. ve Arda K. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum'da hafif ticari araç devrildi! 2'si çocuk 3 kişi yaralandı! - Resim : 2

Kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında kazanın neden olduğuna dair trafik ekibi tarafından kaza raporu hazırlandı. Sürücü hatasından kaynaklanan trafik kazasına ilişkin adli sürecin başlatılmaması bekleniyor. Kazaya karışan tek araç olması ve yaralıların sağlık durumlarının iyi olmasından dolayı böyle bir karar verileceği düşünülüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER