Çorum'da fındık kabuğu yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandı!

Çorum’un Alaca ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi. Devrilen tırdan 2 kişi yaralı olarak çıkarıldı.

Çorum'da fındık kabuğu yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandı!

Çorum’un Alaca ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Fındık kabuğu yüklü olduğu belirlenen tır seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazayı görev vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler.

Yapılan ihbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri tırın içerisinden çıkarılan yaralı 2 kişiye hemen orada ilk müdahaleyi yaptılar. Sonrasında ise bu yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Çorum'da fındık kabuğu yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandı!

YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

Kaza, Çorum-Alaca karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum’dan Alaca istikametine seyir halinde olan K.S. (24) yönetimindeki fındık kabuğu yüklü tır, Küre köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada sürücü ve yedek şoför S.H.K. (60) yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan her iki sürücü, itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak ambulansa alındı.

Çorum'da fındık kabuğu yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandı! - Resim : 2

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafik Çorum-Alaca karayolunda tek şeritten kontrollü olarak veriliyor.

Meydana gelen kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazadan dolayı maddi hasar meydana geldi. Bu maddi hasarın tanzimi için kaza raporunun hazırlanması ve kazaya dair soruşturmada verilecek kararın beklenmesi gerekiyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER