Çorum'da evinde silahlı saldırı düzenlenen kişiye 7 kurşun isabet etti

Çorum’un Alaca ilçesinde bir kişi evinde silahlı saldırıya uğraması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da evinde silahlı saldırı düzenlenen kişiye 7 kurşun isabet etti

Çorum’un Alaca ilçesinde silahlı saldırı olayı meydana geldi. 28 yaşındaki Faruk Y. akşam saatlerinde evinin kapısı çalındı. Kapıyı açan Faruk Y. bir anda karşısındakilerin silahlı saldırısına uğradı. Bu saldırıda Faruk Y.nin vücuduna 7 mermi isabet etti.

Silah seslerini duyan komşular durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Yapılan bu ihbar ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekibi yaralı Faruk Y.’ye ilk müdahaleyi burada yaptılar. Ardından ambulans ile hastaneye kaldırılan Faruk. Y. tedavi altına alındı.

Çorum'da evinde silahlı saldırı düzenlenen kişiye 7 kurşun isabet etti

EVİNDE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Edinilen bilgilere göre, Günhan Mahallesi Bağlar Sokak'ta ikamet eden Faruk Y. (28), evinde oturduğu sırada kapısı çalındı. Dışarı çıkan Faruk Y.’ye kimliği belirsiz kişiler tarafından tabanca ile 7 el ateş edildi.

Vücuduna 3 kurşun isabet eden Faruk Y. yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Faruk Y., ambulans ile Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından yaralı, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Silahlı saldırı olayı ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri Çorum’da silahlı saldırıyı gerçekleştirip kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattılar. Şahısların yakalanması ile beraber adalete teslim edilecekleri bildirildi.

Öte yandan tedavisi süren yaralı Faruk Y.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER