Çorum'da eski iş ortağını vurdu!

Çorum'da bir kişi, eski iş ortağını silahla vurdu. Silahla yaralanan kişi, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Çorum'da eski iş ortağını vurdu!

Çorum'da bir kişi, eski iş ortağı ile konuşmak için bir araya geldi. İkili arasında korkutucu bir olay yaşandı. Konuşmak için gittiği eski iş ortağı tarafından vurulan kişi, hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da bir kişi, kendisini konuşmak için çağıran eski iş ortağı tarafından silahla yaralandı. 26 yaşındaki M.Ç., konuşmak için kendisini çağıran eski iş ortağı 22 yaşındaki T.S. ile Gülabibey Mahallesi Kapaklı 17. Sokak'ta buluştu. İkili bir süre konuştuktan sonra T.S., aracındaki tüfekle M.Ç.'ye ateş etti ve oradan uzaklaştı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaralı M.Ç, yakınları tarafından bölgeye yakın bir sağlık kuruluşuna getirildi. 26 yaşındaki M.Ç., buradaki müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındı. Yaralının yakınları tarafından olay esnasında zanlının yanında olduğu iddia edilen ve hastaneye gelen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Kendisini konuşmak için çağıran eski iş ortağı tarafından silahla yaralanan kişinin tedavisi sürüyor. Ekipler ise şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER