Çorum’da devrilen otomobil 50 metre sürüklendi: 4 yaralı

Çorum’dan feci bir kaza haberi geldi. Aktarılan son habere göre devrilen otomobil tam 50 metre sürüklendi. Araç içerisinde 4 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Çorum’da devrilen otomobil 50 metre sürüklendi: 4 yaralı

Olayın adresinin Çorum Osmancık kara yolu üzerinde olan Gölünyazı mevkiisi olduğu öğrenildi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine içinde 4 kişinin olduğu araç devrildi.

Devrilmesi sonrasında 50 metre boyunca sürüklenen araçta sürücü ve 3 yolcu yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Çorum'da otomobilin devrilmesi sonucu yaralanan 4 kişi hastanede tedavi altına alındı. D K. (48) idaresindeki otomobil, Çorum-Osmancık kara yolu Gölünyazı mevkiisinde devrildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin, sürücüsü ile araçta bulunan N.K. (84), B.K. (26) ve G.K. (47) yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Araçtan itfaiye ekiplerince çıkarılan yaralılar sağlık personeli tarafından yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavisinin devam ettiği ifade edilirken, sürücünün neden direksiyon hakimiyetini kaybettiği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER