Çorum'da çıkan yangında tandır evi kül oldu

Çorum’un Alaca ilçesinde bir yandır evinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken tandır evi kül oldu.

Çorum'da çıkan yangında tandır evi kül oldu

Çorum’un Alaca ilçesinde Eskiyapar köyünde tandır evi olarak kullanılan yerden akşam saatlerinde alevler yükseldi. Köy sakinleri tandır evinin yandığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken ekipler gelmeden vatandaşlar kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştılar.

İtfaiye ekipleri kısa bir süre içerisinde yangın yerine gelip yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. Ancak bu sürede olanlar oldu ve tandır evi küle döndü. Tek sevindirici olan şey ise tandır evindeki yangının diğer evlere sıçramaması oldu.

Çorum'da çıkan yangında tandır evi kül oldu

KULLANILMAZ HALE GELDİ!

Olay, Alaca ilçesi Eskiyapar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde ekmek pişirilen tandır evinde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve iş makineleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın, tandır evinin yanında bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alındı. İş makinelerinin yardımı ile söndürülen yangında tandır evi kullanılamaz hale geldi.

Çorum'da çıkan yangında tandır evi kül oldu - Resim : 2

Yangınla ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. İtfaiye ekipleri henüz tespit edilemeyen yangının nedenini tespit etmek için incelemelere başladı. Bu inceleme neticesinde ortaya çıkan sonuca göre adli işlem yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. Şu ana kadar herhangi bir şüpheli durum tespit edilmedi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER