Çorum’da bir kafede meydana gelen olayda bir genç bıçaklanarak yaralandı. Galatasaray – Fenerbahçe maçının izlendiği kafede bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavga sırasından taraflardan birisi yanında bulunan bıçağı kullanarak 17 yaşındaki genci omzundan ve bacağından yaraladı.
Olayın ardından hemen yapılan ihbar ile sağlık ve polis ekipleri kafeye geldiler. Kafede yaralı vaziyette bulunan gence ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevki gerçekleştirildi. Olayı gerçekleştiren şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.
MAÇ SIRASINDA OLAY OLDU
Olay, Çamlık Caddesi üzerindeki bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçının izlendiği kafede U.I. (17) ile ismi öğrenilemeyen bir şahıs arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavga sırasında U.I., omzundan ve bacağından bıçaklandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan U.I., Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürülürken görgü tanıklarının da ifadelerine başvuruldu. Olayla ilgili olarak adli süreç ilgili savcılığın vereceği karar ile işletilecek.