Çorum'da bıçaklı kavga! 1 kişiyi yaralayıp kaçtı!

Çorum’da iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da bıçaklı kavga! 1 kişiyi yaralayıp kaçtı!

Çorum’da iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. 4 kişi önce tartıştılar ve sonrasında bu tartışma kavgaya dönüştü. Kavga edenler arasında bir kişi yanında bulunan bıçağı çıkararak karşı taraftaki kişinin bacağına sapladı.

İHBAR YAPILDI

Çevredekiler kavgayı görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdılar.

HASTANEYE KALDIRILDI!

Olay, Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.L. (15), G.A (14), G.G. ve S.Y. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada G.A., A.L'yi bacağından bıçakla yaraladı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BIÇAKLAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTI!

Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kavgaya karışan ve bıçak kullanan şahıs olay sonrasında kaçarak uzaklaştı. Polis bu kişiyi yakalamak için çalışma başlatırken gidebileceği adresler gözlem altına alındı. Şahsın kısa bir süre içerisinde yakalanması beklenirken olaya dair adli işlemler da başlatılacak. Adli işlemlerin ardından ise kavgaya karışanlar hakkında karar verilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER