Çorum'da alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Çorum’da iki kişi arasındaki alacak – verecek meselesinde başlayan tartışma kavgaya dönüşünce bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Çorum’da aralarında alacak – verecek meselesi olduğu öğrenilen iki kişi bu konuyu konuşmak için sözleşerek buluştular. Konuşmak için buluşan iki kişinin bir süre sonra tartışmaya başlaması olayı bir başka yere taşıdı. Bu tartışma kavgaya dönüşünce mesele adli bir vaka haline geldi.

Tartışan iki kişiden birisi yanında bulunan bıçağı çıkararak karşısındakini yaraladı. Aldığı bıçak darbesi ile birisi yere yığılırken diğeri ise olay yerinden kaçtı. Olay sonrası gelen sağlık ekibi yaralı şahsı hastaneye kaldırırken polis ekipleri de kaçan şahsı yakalamak için çalışmalara başladılar.

Çorum'da alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

KONUŞACAKLARDI BIÇAKLI KAVGAYA DÖNDÜ

Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan O.Ç. ve U.B., akşam saatlerinde İpekli Evler Caddesi'nde buluştu. Konuşmak için buluşan şahıslar arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada O.Ç., üzerinde bulunan bıçakla U.B.'yi yaralayarak olay yerinden kaçtı. Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yüzünden yaralanan U.B., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan O.Ç. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Çorum'da alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı - Resim : 2

Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma kapsamında önce kaçan şahsın yakalanması için polis ekipleri yoğun bir çalışma gerçekleştiriyorlar. Şahsın gidebileceği adresler tespit edilirken kısa bir süre içerisinde yakalanması bekleniyor. Yakalandıktan sonra ise konu adli mercilere sevk edilecek.

Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER