Çorum'da 3. kattan düşen 16 yaşındaki genç yaşam mücadelesi veriyor

Çorum’da 16 yaşındaki genç 3. katta bulunan evinin balkonundan düşerek ağır yaralandı.

Çorum'da 3. kattan düşen 16 yaşındaki genç yaşam mücadelesi veriyor

Çorum’da balkondan düşme olayı meydana geldi. Bahçelievler Mahallesi’nde 5 katlı bir binada yaşayan 16 yaşındaki genç 3. kattaki evinin balkonuna hava almak için çıktı. Bu sırada dengesini kaybettiği düşünülen genç balkondan aşağıya düştü. Sert şekilde yere çakılan gencin düşmesi ile çıkan gürültüye komşuları koştu.

Gencin yerde hareketsiz yatması üzerine çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde gencin yaşadığını ama ağır yaralı olduğunu tespit ederek hastaneye sevkini gerçekleştirdiler.

EVDE BALKONDAN AŞAĞIYA DÜŞTÜ

Olay, Bahçelievler Mahallesi Sülüklüevler 16. Sokak'ta 5 katlı bir aparmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, apartmanın 3. katında ikamet eden O.Ö. (16), hava almak için evlerinin balkonuna çıktı. Dengesini kaybeden genç, balkondan aşağıya düşerek ağır yaralandı.

Çorum'da 3. kattan düşen 16 yaşındaki genç yaşam mücadelesi veriyor

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri olayda şüpheli bir durum olup olmadığını inceliyorlar. Şu ana kadar herhangi bir şüpheli durum tespit edilemedi. Ayrıca talihsiz gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER