Çorumda 2 futbolcu maç sırasında sıcaktan bayıldı

Çorum'da amatör ligde oynanan karşılaşmada havanın çok sıcak olmasından etkilenen 2 futbolcu bayıldı.

Çorumda 2 futbolcu maç sırasında sıcaktan bayıldı

Çorum Alaca'da amatör lig maçı oynanırken hava sıcaklığı nedeniyle 2 futbolcu bayıldı. Bayılan futbolcuların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çorum Alaca'da hava sıcaklığının 29 dereceye çıkması nedeniyle 2 futbolcu sıcaktan etkilenerek maç sırasında fenalaştı. Çorum Beltaş 2. Amatör Küme play-off grubu 3. hafta maçında Alacagücü, Mecitözüspor'u konuk etti.

Çorumda 2 futbolcu maç sırasında sıcaktan bayıldı

Hava sıcaklığının 29 dereceye çıktığı ilçede, karşılaşma sırasında futbolculardan Koray Demir ve Rıdvan Mert Altınok fenalaştı. Havanın sıcak olmasından dolayı baygınlık geçiren Koray Demir adlı oyuncu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sıcaktan etkilenen bir diğer oyuncu Mert Uysal ise stadyumda bulunan revirde tedavi altına alındı. Sıcaktan baygınlık geçiren Koray Demir ve Rıdvan Mert Altınok'un sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

ÇORUM'DA HAVA SICAKLIKLARI ARTIYOR

Çorumda 2 futbolcu maç sırasında sıcaktan bayıldı - Resim : 2

Yaşanan olay sonrası Çorum'da hava sıcaklıklarının bu hafta nasıl olacağı araştırıldı. Ülke genelinde Haziran ayına girmemiz ile hava sıcaklıklarında artış yaşanacağı belirtildi. 5 günlük tahmine göre Çorum'da bu hafta hava sıcaklığının 34 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Vatandaşların sıcak havalara karşı önlemini alması gerekiyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER