Çorum-Yozgat yolunda kaza! 5 kişi yaralandı

Çorum-Yozgat kara yolunda tır ile araçlar çarpıştı. Yaşanan kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum-Yozgat yolunda kaza! 5 kişi yaralandı

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da tır ile 2 aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaşanan kazada hayatını kaybeden olmaması ise sevindirdi. Çorum'da yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. S.M. (34) idaresindeki Özbekistan plakalı tır, Çorum-Yozgat kara yolu Emniyet Kavşağı'nda A.S.'nin (57) kullandığı hafif ticari araç ve M.D. (40) yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada tır, otomobili yaklaşık 150 metre sürükledikten sonra durabildi.

Çorum-Yozgat yolunda kaza! 5 kişi yaralandı

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kaza olduğunu gören vatandaşlar, yardım etmek için olay yerine koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşanan kazada araçlarda sıkışan yaralılar olduğu öğrenildi. Araçlarda sıkışan yaralılar, Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan sürücüler S.M., M.D. ve A.S.'nin yanı sıra araçlarda bulunan H.D. (58) ve B.K. (64), sağlık ekipleri tarafından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan M.D., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaşanan kaza sonrası yaralıların sağlık durumlarının nasıl olduğu merak edildi. Yaralıların kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER