Çorum Sungurlu'ya atanan yeni emniyet müdürü görevine başladı

Çorum’un Sungurlu ilçesine kısa bir süre önce ataması yapılan Emniyet Müdürü Murat Önder yeni görevine başladı.

Çorum Sungurlu'ya atanan yeni emniyet müdürü görevine başladı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Emniyet Müdürlüğü görevinde değişim resmen tamamlandı. Kısa bir süre önce Sungurlu Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Murat Önder bugün yeni görevine başladı. Murat Önder bu göreve getirilmeden önce Tunceli İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunuyordu.

Murat Önder meslek hayatında daha önce Ankara, Erzurum, Sinop ve Tunceli’de görev yapmıştı. Çorum’un Sungurlu ilçesine Emniyet Müdürü olarak atanmasından büyük memnuniyet duyan Murat Önder hukuk kuralları ilçesinde vatandaşlara hizmet edeceklerini söyledi.

İLK MESAJINI VERDİ!

Sungurlu Emniyet Müdürü Önder, Sungurlu'da göreve başlamaktan onur duyduğunu belirterek "Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yaptım. Yapılan son atamalar ile Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atandım. Buraya hizmet için geldiğimizin bilincindeyiz ve bu hizmeti hukuk kuralları çerçevesinde elimizden geldiğince gerçekleştireceğiz. Daha güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Çorum Sungurlu'ya atanan yeni emniyet müdürü görevine başladı

Sungurlu'da asayiş ve trafiğin daha düzenli bir şekilde olması için gece gündüz demeden 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız diyen Emniyet Müdürü Önder, "Sungurlu Emniyeti ve personeli herkese eşit ve tarafsız bir yönetim içinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bu görev değişimi ile beraber yeni dönem resmen başlamış oldu. Murat Önder’in yönetiminde ilçe emniyet müdürlüğü vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapmaya devam edecek. Murat Önder’in göreve gelir gelmez yaptığı ilk iş ise Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde birim amirlerinden bilgi almak oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER