Çorum Alaca'da yorgun merminin isabet ettiği 2 kişi yaralandı

Çorum Alaca'da düğünde havaya ateş açılması sonucu iki kişiye yorgun mermi isabet etti. Jandarma ekipleri, havaya ateş edenleri arıyor.

Çorum Alaca'da yorgun merminin isabet ettiği 2 kişi yaralandı

Çorum'un Alaca ilçesinde yorgun merminin isabet ettiği 2 kişi yaralandı. Yaralılar Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum'un Alaca ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu yorgun merminin isabet ettiği 2 kişi yaralandı. Büyükhırka köyünde 25 yaşındaki D.C. ve 22 yaşındaki S.K., bir yakınlarının düğün törenine katıldı. Düğün devam ederken, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından havaya ateş edilmesi sonucu vücutlarının çeşitli yerlerine yorgun mermiler isabet eden D.C. (25) ve S.K. (22) yaralandı.

JANDARMA EKİPLERİ HAVAYA ATEŞ EDENLERİ ARIYOR

Çevredeki vatandaşlar, yaşanan olayı yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yorgun mermi nedeniyle yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 25 yaşındaki D.C., buradaki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma ekipleri, Alaca'daki düğünde havaya ateş eden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Düğünde yorgun merminin isabet ettiği kişilerin ise hastanede tedavileri sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER