Çöl sıcakları sadece o ilde etkili olacak! Meteoroloji sıcaklığın o bölgede artacağını açıkladı!

Bu hafta hava sıcaklığı mevsim normallerine geri dönecek. Bunun ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Elazığ'da yarından itibaren hava sıcaklıklarının artacağını açıkladı.

Çöl sıcakları sadece o ilde etkili olacak! Meteoroloji sıcaklığın o bölgede artacağını açıkladı!

Sıcaklık değerlerinin günden güne artmasının ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinde seyredeceğini ifade etti. Bunun ardından ise hava sıcaklıklarının yarından itibaren hissedilir düzeyde Elazığ'da artacağı açıklandı.

Elazığ'da il genelinde sıcak hava dalgasının etkili olacağını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, havanın az bulutlu ve açık geçeceğini söyledi. Ayıca hava sıcaklıklarının Elazığ'da artarak salı gününden cumartesi gününe kadar mevsim normallerinin üzerine çıkacağını da açıklamasında yer verdi.

Sıcaklıkların yükselişe bağlı olarak güneş ışınlarının dik geldiği saat hakkında da açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kronik rahatsızlığı olanların 11.00 ila 16.00 arasında dışarı çıkmaması gerektiğini belirtti. Elazığ'da hava sıcaklığının 2 ila b8 derece arasında artacağını da söyleyen Meteoroloji, dikkatli olun uyarısı yayımladı. Ayrıca Elazığ dışında Ege ve İç Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığı artacak.

Daha fazla gündem haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER