Çiçekçilerde gelin arabası yoğunluğu

Yaz mevsiminin gelmesiyle düğün sezonları başladı. Gelin arabası süsletmek isteyenler ise çiçeklere akın etti.

Çiçekçilerde gelin arabası yoğunluğu

Düğün sezonunun açılmasıyla beraber çiçekçilerde yoğunluk arttı. Gelin arabasını süsletmek isteyen vatandaşlar, çiçekçi esnafına yoğun ilgi gösterdi.

Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Gelin arabası süsletmek isteyen çiftler, çiçekçilere yoğun talep gösterdi. Hafta sonlarında çalışma temposu artan esnaf yaz aylarının ilerleyen günlerinde işlerinin daha da artmasını beklerken, bir gelin arabasının ortalama şekilde süsletmenin ne kadar olduğu ise merak ediliyor. Ortalama şekilde gelin arabası süsletmek için yaklaşık 2 bin lira harcamanız gerekiyor.

Çiçekçilerde gelin arabası yoğunluğu

FİYATLAR BİN 500 LİRADAN BAŞLIYOR

İşlerin iyi gittiğini söyleyen çiçekçi esnafı Nurgül Uzunharman, "Bayramdan sonra düğünlerin artmasıyla işler daha iyi olmaya başladı. Normalde beklentimiz yüzde 300 oranında artış olmasıydı ama o kadar artmadı. Yine de yoğunluk başladı. Vatandaşlar en çok çiçekli süslemelere ilgi gösteriyor. Düğün özel bir gün olduğu için insanlar daha çok özeniyorlar, en iyisi ve en güzeli olsun istiyorlar. Ancak vatandaşın ödediği paraları düşünürsek en uygunu yine gelin arabası. Fiyatlar bin 500 liradan başlıyor, üst limit tamamen vatandaşın zevkine kalmıştır" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde işlerin daha da yoğunlaşmasını beklediklerini söyleyen Uzunharman, iyi bir süslemenin ortalama 5 bin lira tuttuğunu ifade etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER