CHP'de para sayma görüntüleri soruşturması kapsamında 2 kişi ifade verdi!

Türkiye gündemine bomba gibi düşen 'CHP'de para sayma' görüntüleri hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bugün 2 kişi adliyede ifade verdi.

CHP'de para sayma görüntüleri soruşturması kapsamında 2 kişi ifade verdi!

Türkiye gündemine bomba gibi düşen görüntülerin yankısı devam ediyor. ‘’Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) para sayma'' görüntüleri soruşturması tüm hızıyla devam ediyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler kapsamında resen başlatılan soruşturma nedeniyle bugün 2 kişi Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı tarafından başlatılan soruşturmada eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve CHP İstanbul İl Başkanlığının eski basın danışmanı Can Poyraz'ın ifade verdiği öğrenildi.

'ŞÜPHELİ' SIFATIYLA İFADELERİ ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Nas ve Poyraz'ın ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadeleri alındı. Nas ve Poyraz'ın basın mensuplarına görüntü vermemek için yangın merdiveni çıkışını kullandığı belirtildi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in ise yarın savcılığa giderek ifade vermesi bekleniyor.

RESEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sosyal medya platformlarında, ‘’Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.'' notuyla paylaşılan görüntüler büyük tepki topamış ve Türkiye gündemine oturmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili paylaşılan görüntülere ilişkin, maddi gerçeğin ortaya konulması, suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespit edilmesi amacıyla resen soruşturma başlattı.

Soruşturma devam ederken, şüphelilerin ifadelerinin ilerleyen günlerde alınmaya devam etmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER