CHP Lideri Özgür Özel: Şantaja boyun eğmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı borçlarını ödemeyen belediyelere karşı harekete geçileceğini söylemişti.

CHP Lideri Özgür Özel: Şantaja boyun eğmeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel arasında yerel yönetimler üzerinden giden gerginlikte yeni bir boyut yaşanıyor.

AK Parti Grup Toplantısında parti üyelerine yönelik bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalefetin kendisine yönelik çağrılarına karşılık vermişti.

CUMHURBAŞKANININ SÖZLERİNE YANIT GELDİ

Kendilerine özellikle emekliler üzerinden çağrıda bulunan CHP kesimine "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının kaynağında tahsiline başlayacak. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok" diyen Erdoğan'a Özgür Özel'den yanıt geldi.

İstanbul'un Adalar ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları kendisine hatırlatılan Özgür Özel yaşananları mali bir darbe olarak nitelendirdi.

"ÇÖPLERİ KENDİ ELLERİMİZLE TOPLAR"

Özgür Özel atılan bu adıma "Hangi AK Partili belediye bu zamana kadar borcunu ödemiş. bunlar ucuz oyunlar. Biz iktidara gelmeyelim diye belediyelerimizi iş yapamaz hale getirmeye çalışıyor. Çöpleri kendi ellerimizle toplar yine de onun şantajına boyun eğmeyiz" sözleri ile karşılık verdi.

Yaşanan bu durum sonrasında tahsil işlemleri için kapısı çalınan belediyelerin nasıl bir politika izleyeceği merak konusu oldu. Vatandaşlarda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER