CHP Lideri Özel: Biz bu milleti sırtımızda taşırız

Siyasiler seçim döneminin ardından Anadolu'nun farklı illerine gitmeye ve orada mitingler düzenlemeye devam ediyor. Bu konuda çok aktif olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'dan önemli mesajlar verdi.

CHP Lideri Özel: Biz bu milleti sırtımızda taşırız

CHP Lideri Özel partisinin yönetiminde olan Bursa'ya bir ziyarette bulundu. Mudanya ilçesine giden Genel Başkan Özel emekli ve asgari ücret özelinde iktidarı ekonomik olarak eleştiri yağmuruna tuttu.

"BEN EMEKLİYİ ASLAN GİBİ TAŞIRIM"

Başkan Özel'in Mudanya'da yaptığı mitingde yaşanan bir an kısa zamanda gündem oldu. Otobüsün üstünde kendisini dinleyenlere karşı bir konuşma gerçekleştiren Özgür Özel o esnada oradan geçen ve sırtında küfe taşıyan gençleri yanına çağırdı.

CHP Lideri Özel: Biz bu milleti sırtımızda taşırız

Sırtına gençlerin küfesini alarak sözlerine devam eden CHP Lideri Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Emekli ve asgari ücretlilere ile daha iyi bir şekilde ilgileneceğini söyleyen CHP Lideri Özel "Tayyip Bey, bırak küfeyi bırak. Ver benim sırtıma küfeyi. Ben emekliyi aslan gibi taşırım, aslan gibi.' Asgari ücretliyi taşırız biz. Biz, bu milleti taşırız. Eğer taşıyamıyorsan bırak küfeyi. Milletin sırtından in. Sen bu milletin sırtına yüksün. Emekliler değil, asgari ücretliler, esnaf, çiftçiler değil, işte biz bu küfeye ne yük koyarsan koy taşırız" şeklinde konuştu.

"BİZ KAZANACAĞIZ"

Gelecek ilk genel seçimde yönetime geçeceklerini söyleyen Özgür Özel "Hep birlikte galibiyeti kutlayacağız, söz veriyorum, bu iki gençle kutlayacağız. Biz kazanacağız" diyerek küfeli gençleri unutmayacağını vurguladı.

Vatandaşların sloganları ve çağrıları arasında sözlerini sonlandıran CHP Lideri özel şehirde ziyaretlerine devam etti. Yapılan açıklamalar ise günün önemli başlıkları arasında yer aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER