CHP Lideri Özel Bakan Şimşek'e parayı nereden bulacaklarını göstereceğiz dedi

Kurban Bayramı tatilinin son gününün gelmesinden dolayı gözler yeniden ülke siyasetine çevrildi. Hızlı bir şekilde ilerlemesi beklenen ülke gündeminde ilk sırada ise CHP heyetinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmesi yer alacak.

CHP Lideri Özel Bakan Şimşek'e parayı nereden bulacaklarını göstereceğiz dedi

31 Mart seçimlerinden sonra vatandaşın dile getirdiği toplumsal sorunları sahiplenen bir siyaset anlayışına evrilen CHP hızlı bir görüşme trafiği başlatmıştı. CHP Lider Özel Cumhur İttifakı'nın liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere çok sayıda isimle görüşmüştü.

Özellikle toplumda yükselen olumsuz ekonomiye tepki seslerine duyarsız kalmadıklarını ifade eden Özel geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşeceklerini söylemişti. Özel bu görüşmenin ise kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önerildiğini dile getirmişti.

ÖZEL'DEN GÖRÜŞME ÖNCESİ İDDİALI SÖZLER

Görüşme öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir açıklama daha yaptı. Malatya'da düzenlenen mitingde konuşan Özel "Önümüzdeki Pazartesi, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan yardımcımız, Mehmet Şimşek'e parayı nereden bulabileceklerini gösterecek" ifadelerini kullandı.

Bu söylemlerin ardından ise halk nezdinde bu görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı sorusu sorulmaya başlandı. Yarın gerçekleşecek görüşmenin ardından tarafların bilgilendirme açıklaması yapması ön görülüyor.

Haziran ayı ve Temmuz ayının ülkede yoğun bir gündeme sahip olması bekleniyor. ÖTV zamları, çıkarılması beklenen başıboş sokak köpekleri yasası ve diploması trafiği gibi gelişmeler için geri sayım devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER