CHP Lideri Özel Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Ankara'da düzenlenen genel kurulu toplantısında konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ADD Kurulunda partisinin seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu. Özel kendisini dinleyenlere uyarı niteliğinde açıklamalar yaptı.

Özgür Özel: Başkanların cebindeki anahtar CHP iktidarının anahtarıdır

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalınması ve onların yaşatılması için kurulan ADD çalışmalarını sürdürüyor. Merkezi Ankara'da olan dernek kendileri için önemli bir gün yaşadı.

ADD 17. Olağan Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi. Kurula dernek yönetiminden çok sayıda isim ve davetli katılırken, katılımcılar arasında İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta yer aldı.

CHP Lideri Özel Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Ankara'da düzenlenen genel kurulu toplantısında konuştu

İKTİDAR MESAJI

Kendisini dinleyen kişilere partisinin son yerel seçimlerindeki aldığı sonuçtan bahseden ve partinin ilerleyen dönemlerinde hedeflerinden bahseden Özel iktidarı alma mesajı verdi.

Yerel seçimde 1. parti olmalarını hatırlatan CHP Genel Başkanı Özel "409’u Türkiye’nin yedi bölgesinde halkçılığı esas alarak nepotizmden, akraba kayırmacılığından eş dost kayırmacılığını uzak durarak, bir lidere bir cemaate değil, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusuna sadakat duyan, liyakatli belediye başkanlarımızın emekleriyle hiç kimsenin şüphesi olmasın ki bu parti Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk seçimlerini de kazanacak ve Atatürk’ün partisini iktidara taşıyacaktır" diyerek partisinin kararlılığına vurgu yaptı.

"BAŞKANLARINIZA SAHİP ÇIKIN"

Kurula Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen katılımcılara seslenen Başkan Özel "İllerinizde ilçelerinizde başkanlarımıza sahip çıkın, başkanlarımıza destek olun, yardımcı olun, kusurlarını kulağına söyleyin, iyi yaptıkları işlerin görünür kılınmasını sağlayın" diyerek kendilerinden denetleyici bir tavır takınmalarını istedi.

Özel'i dinleyen kişiler konuşmanın tamamını dikkatle dinledi. Özel'in konuşması alkışlarla sona erdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER