CHP Genel Başkanı Özgür Özel 15 Nisan'da Filistin'e gideceğini açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin seçim sürecinde izlediği yol haritasına gelen eleştirilerden, ittifak iddialarına kadar bir çok konuda önemli sözler söyleyen Özel'in en çok dikkat çeken açıklaması Nisan ayında Filistin'e gideceğini açıklaması oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 15 Nisan'da Filistin'e gideceğini açıkladı!

Ortadoğu 7 Ekim'den bu yana tüm dünyanın gözü önünde yaşanan bir insanlık dramının yaşandığı yer olmuş, İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı hava ve kara harekatlarında on binlerce Filistinli kadın, yaşlı ve çocuk hayatını kaybetmişti.

ÖZGÜR ÖZEL FİLİSTİN'E GİDECEK

Yapılan tüm dur uyarılarına rağmen ve hakkında alınan kararlara aldırış etmeden insanlık dışı saldırılarına devam eden İsrail yönetimine en çok tepki gösteren ülkelerden birisi de Türkiye olmuş, bölgeye tonlarca gönderilen yardımlara ek olarak yoğun bir diplomasi trafiği yaşanmıştı. Yaşanan saldırı olayları halen devam ederken bölgeye ülkemizden önemli bir ziyaretin gerçekleşeceği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 15 Nisan'da Filistin'e gideceğini açıkladı!

Bugün partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 15 Nisan'da Filistin'e gideceğini duyurdu. Özel beraberindeki heyet ile birlikte Filistin'in Ramallah şehrine gideceklerini ve orada Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile bir araya geleceklerini açıkladı. CHP Lideri ayrıca Ramallah'ta dünyaya ve ülkemize önemli bir çağrı yapacaklarını açıkladı.

KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel'in Filistin'e gideceğini açıklaması kısa sürede siyaset gündeminde üst sıralara yükseldi. Partinin 31 Mart seçimlerinin hemen arkasına denk gelen 15 Nisan tarihinde Filistin'e gidecek olması seçim sonrası partinin ilk odaklanacağı konulardan birisinin yaşanan savaş olacağı şeklinde yorumlandı.

SONRAKİ HABER