CHP Genel Başkan Adayı Örsan Öğmen kimdir?

Özgül Özel'in ardından CHP Genel Başkanlığını açıklayan ikinci isim Örsan Öymen oldu. Açıklamanın hemen ardından arama motorlarında Örsan Öğmen'ın kim olduğu en çok aranana konular arasına girdi.

CHP Genel Başkan Adayı Örsan Öğmen kimdir?

Özgül Özal CHP Genel Başkanlığa adaylığını açıkladıktan hemen sonra Örsan Öymen'de yaptığı basın toplantısında CHP Genel Başkanlığa adaylığını açıkladı.

ÖRSAN ÖYMEN KİMDİR?

20 Ağustos 1965 yılında dünyaya gelen Örsan Öymen, 58 yaşındadır. Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümünde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Örsan Öymen lisans eğitimini de Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Felsefe bölümünde ve yüksek lisans eğitimini New York Üniversitesi’nde tamamladı.

screenshot-9.jpg

KİTAPLARI

Eğitim hayatını köklü üniversitelerde tamamlayan Öymen, hem eğitim hayatında hem de meslek hayatında pek çok kitap ve makale yazmıştır. En çok okunan kitaplarının arasında Tanrı Var Mıdır? , Karanlıktan Yağan Kar?, Bir İhtilal Daha Var, Fikir Mimarları Dizisi kitabı var.

screenshot-8-001.jpg

screenshot-11.jpg

CHP üyesi ve CHP eski Parti Meclisi Üyesi olan Örsan Öymen, Hıfzırrahman Raşit Öymen'in oğlu, gazeteci ve CHP Eski Genel Başkanı Altan Öymen'in kardeşi, diplomat Onur Öymen'in amcasının oğlu gazeteci Mustafa Örsan Öymen’in oğludur.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER