CHP - Bakan Şimşek görüşmesi gerçekleşti! Yalçın Karatepe taleplerini iletti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hükümet yetkilileri ile yaptığı görüşmelere bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan ses getirmenin ardından yapılan görüşmelerin sıradaki adresi Hazine ve Maliye Bakanlığı oldu.

CHP - Bakan Şimşek görüşmesi gerçekleşti! Yalçın Karatepe taleplerini iletti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmelerde milyonlarca vatandaşın nasıl bir şekilde sonuçlanacağını merak ettiği ekonomik gelişmeleri masaya yatırmıştı. Bu görüşmenin ardından Başkan Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de ziyaret edileceğini duyurmuştu.

GÖRÜŞMEYİ CHP LİDERİ ÖZEL DUYURMUŞTU

Daha sonrasında yapılan açıklamalarda Kurban Bayramı tatilinin bitmesinin ardından CHP heyetinin Hazine ve Maliye Bakanlığına giderek görüşmeyi gerçekleştireceği duyurmuştu. Beklenen görüşme bugün gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından bu görüşmede yer alması için görevlendirilen CHP'nin Hazine ve Maliyeden Sorumlu Gölge Bakanı Yalçın Karatepe beraberindeki isimler ile Bakanlığa gitti. Bakan Mehmet Şimşek ise kendisini ziyarete gelen heyeti kapıda karşıladı.

GÖRÜŞMEDE YER ALAN BAŞLIKLAR

CHP'nin görüşmede önemli konuları masaya yatıracağı biliniyor. Asgari ücrete ve emeklilerin maaşlarına zam ve TÜİK'in açıkladığı veriler gibi konuların söz konusu ziyarette görüşüleceği ifade edilmişti. Gözler görüşmenin bitmesinin ardından tarafların yapacağı açıklamalara çevrildi.

Cumhuriyet Halk Partisi hükümet kanadıyla istişarelerini sürdürürken bir yandan da binlerce insanın katılımı ile mitingler yapıyor. Mitinglerin önümüzdeki günlerde sürmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER