Cem Zeytin halka tarihleri! CEMZY kaç lot verir, hisse fiyatı kaç?

Bir dönem hızla devam eden halka arz furyası yeniden başlıyor. Son olarak SPK’dan onay alan Cem Zeytin’in halka arz büyüklüğü 1,5 milyar TL olarak açıklanmıştı. Talep toplamaya başlayan Cem Zeytin halka arz hakkında merak edilenler haberimizde

Cem Zeytin halka tarihleri! CEMZY kaç lot verir, hisse fiyatı kaç?

Cem Zeytin halka arz talep toplamaya başladı. 100 milyon lot dağıtımı yapılacağı öğrenildi. Talep toplama sonrasında Yıldız Pazar’da işleme başlayacak olan Cem Zeytin’in işlem kodunun CEMZY olacağı belirtildi. Firma 2 gün boyunca talep toplaması yapılacak.

CEM ZEYTİN HİSSE FİYATI KAÇ TL?

Cem Zeytin halka arza katılmak isteyenler hisse fiyatını merak ediyor. Yapılan açıklamada şirketin halka arz fiyatı 15,30 TL olarak ifade edildi.

CEM ZEYTİN KAÇ LOT VERİR?

Halka arzlarda yatırımcılar en sık firmaların kaç lot dağıtım yapabileceğini merak ediyor. Talep tplama işi sona ermeden kaç lot dağıtım yapılacağını tahmin etmek mümkün değildir. Ancak 100 milyon lot için başvuru sayısına göre ortalama olarak şu rakamlar söylenebilir:

300 bin katılım olursa 200 lot için: 3060 TL

1.1 milyon katılım olursa 55 lot için: 841 TL

2.3 milyon katılım olursa 27 lot için: 413 TL

3.1 milyon katılım olursa 20 lot için: 306 TL

CEM ZEYTİN TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

SPK’dan onay alan ve halka açılacak olan Cem Zeytin’in talep toplama tarihleri belli oldu. 29 Ağustos tarihinde talep toplamaya başlayan firma 2 – 3 Eylül tarihleri arasında saat 09.00 – 17.00 arasında talep toplamaya devam edecek. Talep toplama sona erdiğinde ortalama olarak 1 hafta sonra sonuçların açıklanması bekleniyor.

Öte yandan Cem Zeytin halka arzda T1 – T2 bakiyesinin kullanılmayacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER