Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık durumu nasıl?

ATV Ana Haber Sunucusu Cem Öğretir geçtiğimiz günlerde Esra Erol programının son dakikalarında yayına bağlandığında burnu kanamıştı. Burnundan kan akmaya başlayan Öğretir, o günden bu yana haber programlarına çıkmıyor. Peki, Cem Öğretir’e ne oldu?

Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Ekranların sevilen yüzleri arasında olan Cem Öğretir, burun kanaması ile geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Esra Erol’un programına bağlanan Cem Öğretir’in birden burnu kanmaya başladı. Kanı fark eden Esra Erol duruma hemen müdahale etti.

Bu sırada Cem Öğretir burnunun kanadığını fark etmezken, yayın sonrasında başlayan Ana Haber Bülten’in de sunumunu gerçekleştirmedi.

CEM ÖĞRETİR’E NE OLDU?

Yaşanan bu olay sonrasında Cem Öğretir’e ne olduğu merak konusu oldu. Yayın sırasında burnunun kanadığını fark etmeyen Öğretir, Esra Erol’un uyarısı ile hemen yayından alındı. Bu olay sadece Esra Erol ve seyircilerine değil, ekran başındakileri de şaşırttı.

CEM ÖĞRETİR SON SAĞLIK DURUMU

Öte yandan Cem Öğretir’in eşi Seda Öğretir de burun kanamasının sebebini açıkladı. Konu ile ilgili Birsen Altuntaş’ın aktarmış olduğu habere göre burun kanamasının sebebi burun damarlarında meydana gelen bir hassasiyet ve ani tansiyon yükselmesinden kaynaklı bir atak olarak değerlendiriliyor.

Eşi Seda Öğretir, yaptığı açıklamasında burun kanamasının gece boyunca hiç durmadığını çok büyük bir tamponla durdurulduğunu söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER