Cem Garipoğlu mezarı açıldı mı, kabri nerede, neden, kaçta açılacak?

Türkiye'nin kadın cinayetleri denildiğinde akla gelen en kötü olaylarından birisi olan Münevver Karabulut cinayeti yıllardır gündemde kalmaya devam ediyor. 2009 yılında yaşanan olayın katil zanlısı Cem Garipoğlu 2014 yılında hayatını hapishanede sonlandırmıştı.

Cem Garipoğlu mezarı açıldı mı, kabri nerede, neden, kaçta açılacak?

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu aylarca süren kaçak hayatının ardından emniyet mensuplarına teslim olmuştu. Garipoğlu tutuklanmasının ardından 2014 yılında Silivri Cezaevinde yaşamına son vermişti.

MAHKEME DNA TESTİ İÇİN MEZAR AÇILSIN KARARI VERMİŞTİ

Karacaahmet mezarlığına defnedilen Cem Garipoğlu ile ilgili Karabulut ailesinin şüphesi devam etti. Mahkemeye başvuruda bulunan acılı ailenin talebi kabul edildi ve mezardaki kişinin o olup olmadığının kesinleşmesi adına DNA testi yapılmasına karar verildi. Alınan kararın ardından emniyet mensupları mezarlıkta önlemler almaya başladı.

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI BUGÜN AÇILIYOR

Mahkeme kararının ardından Cem Garipoğlu'nun mezarının 3 Ekim saat 11:00'da açılacağı öğrenildi. Gündem olan bu kararın ardından gözler yapılacak inceleme ve çıkacak sonucun ne olacağı şeklinde oldu. Hakkında yıllardır öldü süsü verilerek kaçırıldığı şeklinde yorumlar yapılan Cem Garipoğlu ile ilgili adli karar kamu vicdanının rahatlatması açısından da büyük rol oynaması bekleniyor.

Uzmanlar bugün saat 11:00'da güvenlik önlemleri altında mezarı açacak. Her hangi bir olumsuz durumun yaşanmaması adına ekipler günlerdir tedbirlerini sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER