Cem Garipoğlu davasında gündeme bomba gibi düşen karar: Mezarı açılacak

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hafızalardan silinmeyen Münevver Karabulut cinayetinin faili olan Garipoğlu 2019 yılında yakalanmıştı. 2014 yılında ise cezaevinde yaşamını sonlandıran Cem Garipoğlu ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı.

Cem Garipoğlu davasında gündeme bomba gibi düşen karar: Mezarı açılacak

2009 yılında yaşanan ve uzun süre gündemden düşmeyen olayda 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut, sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından katledilmişti. Karabulut'un cenazesinin bir çöpte bulunması sonrasında aylarca Cem Garipoğlu aranmış ve bulunmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

10 YILA YAKIN BİR ZAMAN GEÇMESİNE RAĞMEN İDDİALAR BİTMEDİ

2014 yılında ise Silivri Cezaevinde tutukluyken hayatını sonlandırdığı ifade edilen Cem Garipoğlu ile ilgili o dönemden beri iddialar sona ermedi. Ailesinin zengin oluşu ve kendisinin hapishaneden vefat ettiği süsü verilerek kaçırıldığı şekildeki iddialar gündemde yer edindi.

Münevver Karabulut'un ailesi tarafından yapılan mezar açılma başvuru kabul edildi ve mahkeme Cem Garipoğlu'nun mezarının açılarak DNA testi yapılmasına karar verdi.

GÖZLER ÇIKACAK SONUÇTA

17 yaşında hayata veda eden ve kadın cinayetlerinin sembollerinden birisi haline gelen Münevver Karabulut ailesi konunun net ve tüm yerleri ile aydınlatılmasını istiyor. Bu gelişmenin ardından kamuoyu yapılacak inceleme ve çıkacak sonucu merakla beklemeye başladı. Söz konusu olay günün en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER