ÇAYKUR 1072 personel alımı kurası ne zaman?

Çaykur'un duyurduğu işçi alımlarına ilişkin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor İşçi alımları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken bin 72 personel alımı ile ilgili olarak gerçekleşecek kura çekimine dair detaylar merak konusu oldu.

ÇAYKUR 1072 personel alımı kurası ne zaman?

ÇAYKUR 1072 personel alımı kurası ne zaman? -Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bin 72 kişiye istihdam kapısını araladı. Mevsimlik işçi alımı yapacak olan ÇAYKUR, başvuruları almaya başlarken başvuruların ardından adaylar arasında kura çekimi yapılacağı ifade edildi.. Yapılan açıklamanın ardından adayların gözü kura çekim tarihi ve sonuçlarına çevrilirken ‘’ÇAYKUR 1072 personel alımı kurası ne zaman?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

2024 yılı işçi alımı ilanları takip edilirken ‘’ÇAYKUR işçi alımı başvuru kılavuzuna göre son başvuru günü ne zaman? ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları ve kadro dağılımı belli oldu mu?'' gibi sorulara da yanıt aranıyor.

2024 ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

ÇAYKUR farklı branşlarda bin 72 mevsimlik işçi alımı yapıyor. Çay İşletmeleri Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde görevlendirilmek üzere mevsimlik beden işçisi, çay eksperi, engelli ve eski hükümlü mevsimlik işçi alımı gerçekleştirecek.

ÇAYKUR 1072 personel alımı kurası ne zaman?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 26 - 30 Nisan tarihleri arasında işçi alımına dair başvuruları alıyor. Başvurular e-Devlet, Alo 170 ve "www.esube.iskur.gov.tr" adresinden yapılırken başvuruların sona ermesi ile beraber adaylar arasında kura çekimi ise 14 Mayıs Salı günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER