Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde köyde yangın! 1 ev kullanılamaz hale geldi

Çankırı'da alevlere teslim olan ev küle döndü. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde köyde yangın! 1 ev kullanılamaz hale geldi

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde köyde bulunan bir evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle 1 ev kullanılamaz hale geldi.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde köyde çıkan yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi. Ekipler kısa sürede olay yerine giderek yangına müdahalede bulundu. Yangında yaralanan ya da hayatını kaybeden birilerinin olmaması ise sevindirdi.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde köyde yangın! 1 ev kullanılamaz hale geldi

YANGIN KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ

Olay, Ilgaz ilçesi Kavak köyünde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, köyde bulunan K.D.'ye ait bir evde henüz öğrenilemeyen bir sebeple yangın çıktı. Köyle alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar büyük panik ve korku yaşadı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahaleyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Çıkan yangında hayatını kaybeden olup olmadığı ise merak edildi. Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi. Evinin kullanılamaz hale geldiğini gören ev sahibi ise büyük bir üzüntü yaşadı. Ekipler, yangınla ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER