Çankırı'daki kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Çankırı'da D100 kara yolunda trafik kazası meydana geldi. Kazada 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Çankırı'daki kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Çankırı Kurşunlu'daki D100'de kontrolden çıkan otomobil takla attı. Yaşanan kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti, araç içerisindeki diğer yaralı genç ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi D100 karayolunda kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Kaza, Kurşunlu ilçesi D100 kara yolunda oldu. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Ş.G. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ve araç içerisinde bulunan yine 19 yaşındaki B.H. ağır yaralandı.

Çankırı'daki kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu fark edince koşarak olay yerine yardım etmeye gitti. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğunu bildirdi. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede sürücü Ş.G.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücünün yanında bulunan B.H. ise Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Sürücünün yanında bulunan ve kazada ağır yaralanan B.H.'nin hastanede tedavisi sürüyor. Ekipler ise kazayla ilgili inceleme çalışmaları başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER