Çankırı’daki bir köyün tarlasında yangın meydana geldi!

Çankırı’nın Pelitözü köyündeki bir tarlada yangın çıktı. Yangının sebebi ise henüz bilinmiyor.

Çankırı’daki bir köyün tarlasında yangın meydana geldi!

Ülkemiz yangınlarla sarsılırken bir yangın haberi de Çankırı’dan geldi. Özellikle 15 vatandaşımızı kaybettiğimiz Diyarbakır-Mardin yangınları ile beraber şehirlerin yangın riskleri de araştırılmaya başlandı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde orman, anız, tarla yangınları devam ederken bunlardan biri Çankırı’da yaşandı.

Çankırı’nın Pelitözü köyündeki bir tarlada çıkan yangın civardaki vatandaşları ve çiftçileri korkuttu. Pelitözü köyündeki bir tarlada meydana gelen yangının çıkış sebebi ise henüz açıklığa kavuşturulamadı.

PELİTÖZÜ KÖYÜNDEKİ BİR TARLADA YANGIN MEYDANA GELDİ!

Çankırı’nın Pelitözü köyündeki bir tarlada çıkan yangın, civardakilere korku dolu anlar yaşatırken, Çankırı’nın Pelitözü köyündeki bir tarlada meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay, Çankırı’nın Pelitözü köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgi doğrultusunda, Çankırı’nın Pelitözü köyündeki bir tarlada çıkan yangını gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Çankırı’nın Pelitözü köyündeki bir tarlada çıkan yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle Çankırı’nın Pelitözü köyü mevkiindeki bir tarlada meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER