Çankırı'da yangın! 3 ev zarar gördü!

Çankırı'da boş bir arazide henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 3 evin zarar gördüğü yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Çankırı'da yangın! 3 ev zarar gördü!

Çankırı'da plastik kasaların olduğu boş arazide çıkan yangın sonucu 3 ev zarar gördü. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.,

Çankırı'da çıkan ve 3 evin zarar gördüğü yangın söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Tabakhane Mahallesi Ünür Sokak üzerinde plastik kasaların olduğu boş arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa süre içerisinde alevler büyüdü ve yakında bulunan evlere sıçradı.

Çankırı'da yangın! 3 ev zarar gördü!

YANGINDA ZARAR GÖREN EVLERDEN BİRİNİN BOŞ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Çevredeki vatandaşlar gökyüzüne alevlerin yükseldiğini fark edince durumu yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi, polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine kısa sürede ulaşan İtfaiye ekiplerince müdahale edilen yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Yangında zarar gören evlerden 2'sinin kullanılmadığı, birinin de boş olduğu öğrenildi.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ile İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen de bölgede inceleme yaparak yangın hakkında bilgi aldı. Vali Taşolar, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek yangında can kaybının olmadığını açıkladı.

Ekiplerin bölgede soğutma çalışmaları sürerken, evlerinin yangında zarar görerek kullanılamaz hale geldiğini gören ev sahipleri ise büyük üzüntü yaşadı. Olayda hayatını kaybeden olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER