Çankırı'da tır yolda duran otomobilin üstüne devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti

Ülke gündeminde hızlı bir şekilde üst sıralara yükselen olay Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde gerçekleşti. Arıza yapan ve yolun kenarında bekleyen otomobilin üstüne bir tırın devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Çankırı'da tır yolda duran otomobilin üstüne devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti

Katliam gibi kazanın adresi Çankırı oldu. Edinilen bilgiye göre İstanbul-Samsun kara yolu istikametinde bir araç arıza yaptı. Arıza yapan aracın sürücüsü aracı yol kenarına çekerek beklemeye başladı.

TIR YOLDA BEKLEYEN OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DEVRİLDİ

Yaşanan durum ile ilgili olay yerine polis ekiplerinin gelip çalışmalarını yürütürken acı bir olay daha gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre o esnada oradan geçmekte olan bir tır şu an için bilinmeyen bir nedenden dolayı otomobilin üzerine devrildi. Yaşanan olayda 4 kişi hayatını kaybederken 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Çankırı'da tır yolda duran otomobilin üstüne devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti

Yabancı uyruklu bir şoförüne sebep olduğu ve 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar açıklama yaparak baş sağlığı temennisinde bulundu. Taşolar “Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı, net bilgi verebileceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

POLİSLER KARABÜK'E GÖTÜRÜLDÜ

Aracın şoförünün yaralananlar arasında olduğu öğrenilirken polislerin tedavisinin Karabük'te devam ettiği bildirildi. Söz konusu şahsın tedavisinin tamamlanması ve gerekli işlemlerin yapılmasının sonrasında ceza alması bekleniyor.

SONRAKİ HABER