Çankırı'da otomobiliyle duran taksiye çarpan sürücü yaralandı!

Çankırı’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kırmızı ışıkta bekleyen ticari taksiye arkadan çarptı.

Çankırı'da otomobiliyle duran taksiye çarpan sürücü yaralandı!

Çankırı’da gerçekleşen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Seyir halindeyken sürücüsünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kırmızı ışıkta her şeyden habersizce bekleyen ticari taksiye çarptı. Bu çarpma ile beraber otomobil sürücüsü araç içinde sıkıştı.

Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi yaralı sürücüyü araçtan çıkararak sağlık ekibine teslim etti.

KAZAYA NEDEN OLUP YARALANDI

Kaza, il merkezi İstasyon Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.D. (22) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kırmızı ışıkta bekleyen A.K.C. (39) yönetimindeki ticari taksiye arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü A.D. (22) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan A.D., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak, incelemelerde bulundu.

Taksi sürücüsü hiç beklemediği bir anda aracına çarpan otomobil ile büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kazada ticari takside de maddi hasar meydana geldi. Kazaya neden olan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken tedavi,si bittikten sonra ifadesi alınarak soruşturmaya ona göre yön verileceği bildirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER