Çankırı'da hayırseverin yaptırdığı huzurevi açıldı

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde hayırsever bir iş insanı tarafından yaptırılan huzurevi törenle açıldı.

Çankırı'da hayırseverin yaptırdığı huzurevi açıldı

Çankırı Kurşunlu'da hayırsever bir vatandaş, eşi adına 80 yatak kapasiteli bir huzurevi yaptırdı. Hayırsever tarafından yaptırılan huzurevi düzenlenen tören ile açıldı.

Hayırsever bir vatandaş, huzurevi açarak ilçeye büyük ve unutulmaz bir katkıda bulundu. Kurşunlu'da bir hayırsever tarafından yaptırılan huzurevi açıldı. Kurşunlu ilçesi Kale Mahallesi'nde hayırsever iş insanı Hayrettin Ünal, eşi Hafize Ünal adına huzurevi yaptırmaya karar verdi. Hayrettin Ünal tarafından eşi Hafize Ünal adına inşa edilen 6 bin 700 metrekare ve 80 yatak kapasiteli huzurevinin açılışı için tören düzenlendi.

Çankırı'da hayırseverin yaptırdığı huzurevi açıldı

HUZUREVİ BAHÇESİNDEKİ CAMİNİN AÇILIŞI DA YAPILDI

Kaymakam Ahmet Yeşilyurt, Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu ve hayırsever iş insanı Hayrettin Ünal'ın eşi Hafize Ünal, huzurevinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra da huzurevi bahçesinde bulunan caminin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, Orta Kaymakamı Erkan Minuz, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Kalfat Belediye Başkanı Salim Doğan, Çardaklı Belediye Başkanı Şaban Balkış, iş insani Hayrettin Ünal, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar, mahalleleri için huzurevi açan iş insanı Hayrettin Ünal'a teşekkür ederek, bu hareket karşısında memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER