Çankırı'da alacak verecek kavgası! 1 ölü, 1 yaralı

Çankırı Ilgaz'da iki grup arasında alacak verecek tartışması çıktı. Yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Çankırı'da alacak verecek kavgası! 1 ölü, 1 yaralı

Çankırı Ilgaz'da iki grup arasında kavga çıktı. Alacak verecek nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 3 şüpheli de tutuklandı.

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde iki grup arasında alacak verecek kavgası çıkması üzerine olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Olay, Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Kale Kiri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 yaşındaki A..G., arkadaşı S.T. ile Ö.E., G.E. ve Ö.K. arasında alacak verecek tartışması çıktı. Tarafların tartışması alevlendi ve kavgaya dönüştü. Kavgada A.G. ve arkadaşı S.T. bıçak darbeleri ile yaralandı.

Çankırı'da alacak verecek kavgası! 1 ölü, 1 yaralı

ADLİYEYE SEVK EDİLEN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Çevredeki vatandaşlar kavga olduğunu görünce ekiplere haber verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Ilgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Çankırı Devlet hastanesine sevk edilen A.G., tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı. Olayla alakalı olarak araştırma yapan ekipler, Ö.E., G.E. ve Ö.K.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de ekipler tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER