Çankırı'da ağaç budama kavgası! 2 kişi yaralandı

Çankırı'da evinin önündeki ağacın budanmadığını söyleyen bir kişi, belediyedeki zabıta memurlarıyla tartıştı. Yaşanan olayda 2 kişi yaralandı.

Çankırı'da ağaç budama kavgası! 2 kişi yaralandı

Çankırı'da ağaç budama kavgası nedeniyle yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Çankırı'da evinin önündeki ağacın budanmadığı gerekçesiyle bir kişi, zabıta memurlarıyla tartıştı. O sırada araya giren bir şahıs bıçaklandı. Arbede sırasında saldırgan da darp edilerek yaralandı ve her 2 yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay, Çankırı şehir merkezindeki Elif Caddesi'nde yaşandı. 66 yaşındaki M.M. isimli bir kişi, evinin önündeki ağacın budanmadığı gerekçesiyle belediyeye giderek zabıta memurlarıyla tartışma yaşadı. Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Olay sırasında 66 yaşındaki M.M., araya giren 43 yaşındaki M.G. adlı kişiyi bacağından bıçakladı.

Çankırı'da ağaç budama kavgası! 2 kişi yaralandı

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Belediyede bulunan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbar sonucu olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. M.M. ile bıçakla yaralanan M.G., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumu ise merak edildi. Her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çankırı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Ayrıntılı bilgi için taraflarla ve görgü tanıklarıyla görüşmeler gerçekleştirildi. Soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER